divendres, 27 de març de 2020

LA JAIA COREMA i VINCENT VAN GOGHB o n    d i a!!!

Avui és  D I V E N D R E S  i sabeu què passa?  Doncs que la Jaia Corema ha perdut una altra cama!!! Mirau...Ara té 2 cames, això vol dir que ja pot córrer! Sé ben cert que si fossim a l'escola s'aixecaria i ens vindria darrera una bona estona per fer-nos riure!!! Vos enrecordau de l'any passat? 
No passeu pena que fins a les nostres cases no arribarà. Però mirau, com cada divendres ens ha deixat una carta que diu així...
HOLA NINS I NINES! COM ESTAU? COM CADA DIVENDRES JA TORN A SER AQUÍ!!! COM HEU PASSAT AQUESTA SETMANA?
JO HE ESTAT MOLT OCUPADA AMB ELS MEUS GERMINARIS... HE SEMBRAT MOLTES LLAVORS, TOT DEL QUÈ TENIA A CASA: MONGETES, LLENTIES, PINYOLS DE RAÏM I DE POMA... QUANTS DE VOSALTRES VAREU FER EL REPTE DE LA SETMANA PASSADA? SI ENCARA NO L'HEU FET I VOS FA GANES NO PASSEU GENS DE PENA, LA PRIMAVERA ÉS MOLT LLARGA I HI HA MOLTS DE DIES PER FER-HO. ABANS DE SEGUIR, QUÈ US PAREIX SI EM CANTAU LA MEVA CANÇÓ. SEGUR QUE DES DE L'ESCOLA VOS SENTIRÉ.

2 BRAÇOS, 7 CAMES
NAS GROS, PEUS PETITS
SA JAIA COREMA JA TORNA A SER AQUÍ
AMB UNES ESGRELLES I AMB UN BACALLÀ
CADA SETMANA UNA CAMA PERDRÀ!

MOLT BÉ!! IDÒ ARA SÍ ESTAU PREPARATS PEL REPTE D’AQUESTA SETMANA. PENSANT MEAM QUIN PODRIA SER EL NOU REPTE SE EM VA OCÓRRER UNA IDEA BEN INTERESSANT, A VEURE QUE US PAREIX!


PRIMER DE TOT VOS DUC UN CONTE. UN CONTE MOLT ESPECIAL D’UN PINTOR QUE NOM VINCENT VAN GOGH. EL CONEIXEU? EN VAN GOGH VA VIURE FA MOLT DE TEMPS I VA FER UNS QUADRES QUE AVUI, ES CONSIDEREN MOLT IMPORTANTS. AQUÍ TENIU UN ENLLAÇ PER CONÈIXER LA SEVA HISTÒRIA A PARTIR DEL CONTE CAMILLE I ELS GIRA-SOLS.COM HEU VIST AL CONTE, VAN GOGH PINTAVA RETRATS, PAISATGES,... I QUALSEVOL COSA QUE VEIA DEL SEU ENTORN.PINTAVA PERQUÈ AIXÍ S'HO PASSAVA BÉ I NO LI IMPORTAVA SI A LA GENT LI AGRADAVEN O NO ELS SEUS QUADRES.AQUÍ TENIU UN DELS SEUS QUADRES,  EL DELS GIRA-SOLS.ARA VOLTROS PODEU  FER DE PINTORS A CASA. QUÈ VOS PAREIX SI CADA UN DE VOSALTRES FA EL SEU PROPI QUADRE DELS GIRA-SOLS?
ESTIC SEGURA QUE SORTIRAN UNS QUADRES PRECIOSOS!
ENS TORNAREM A VEURE LA SETMANA QUE VE, UNA BESADA MOLT GROSSA,

LA JAIA

Quina idea més fantàstica ha tingut la Jaia!!! Com a bon pintors que sous, animau-vos a fer aquesta proposta i si vos fa ganes compartir-la em podeu enviar fotos, audios, videos, dibuixos... i ho penjaré al blog  perquè ho pogueu veure tots.

Mirau aquesta setmana ja m'han arribat fotos d'alguns dels vostres companys des de les seves cases:
 n'OLIMPIA, n'ELISABETH i en JACOBO. 
GRÀCIES PER COMPARTIR-HO!

Fins la setmana que ve

muuuuuuaks!

maria antònia
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recollida d'objectes personals

Vos esper dia 1 de juliol  de 10.30 a 11h per recollir les pertinences i objectes personals dels vostres fills.