divendres, 29 de novembre de 2019

ES BALUARDA la fi ha arribat el dia de la sortida! Teníem tantes ganes... que pareixia que mai havia d’arribar el dia.
Hem passat un matí ben entretingut i molt interessant. Hem après moltes coses, per exemple...


Que hi ha moltes superfícies on pintar, no només sobre un llenç. Així ho va fer Joan Miró, qui també pintava sobre tela. Aquestes peces de roba corresponen al vestuari dels personatges d’ una obra de teatre: el gos i l’abanderat.


També hem vist que els artistes empren una gran varietat de materials per fer les seves obres. Hem vist escultures de fusta, metall, inclús una fets amb elàstic.

Una altra obra que ens ha cridat molt l’atenció ha estat aquesta on es podia veure un munt de cigarrets          que havien estat granats...


Després noltros hem fet el mateix amb taps creant formes diferents i emprant només una granera; perquè  aquest era l’objectiu d’aquesta activitat, adonar--nos que per crear es poden emprar diferents estris, no només pinzells, en aquest cas una granera.


Fins aquí la primera part de l’activitat. TOt seguit hem anat a l’exterior del museu a veure les murades. Unes murades que tenen l’amplària de 10 nins!!! Impressionant!


Hem observat que cada pedra de la murada té un símbol que representa la signatura de la persona que va posar aquesta pedra. D’aquesta manera, al final del dia, els obrers comptaven les pedres que havien posat i cobraven el seu sou segons la seva quantitat.

Tot seguit hem construït la nostra murada, intentant no deixar cap espai buit.Fins aquí la nostra visita a n’Es Baluard i el moment de tornar cap a la nostra escola, però abans  hem fet una aturadeta al parc.


Fins aquí el petit resum del nostre dia, esper que us agradi tant com ens ha agradat a noltros,
bon cap de setmana!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recollida d'objectes personals

Vos esper dia 1 de juliol  de 10.30 a 11h per recollir les pertinences i objectes personals dels vostres fills.