dilluns, 27 d’abril de 2020

3r trimestre. SETMANA 2Bon dia,

Començam una nova setmana amb noves idees i suggerències per fer a casa. 

1- C O N T E.

Aquí teniu l'enllaç del conte que tant coneixeu i us agrada  de l'Erugueta Goluda.

                 

Un cop l'haugeu escoltat podeu ordenar la seqüència d'imatges per ordre i escriure el nom de cada imatge i/o fer una frase amb les paraules.
 Per seguir treballant l'expressió oral us proposam  una proposta de buf, un exercici molt divertit que servirà per reforçar tota la musculatura de la boca.   
I pel que fa a l'expressió escrita,  el joc de l'intrús. 
2- J O C S    D E   T A U L A.
Coneixeu el joc del Sudoku? Si cercau una miqueta, trobareu molts d'exemples i de diferents tipus. Jo us aconsello començar per alguns amb imatges que segurament seran més senzills i després amb números. Hi ha diferents nivells de dificultat. 


3-A C T I V I T A T-M A N I P U L A T I V A
Aquí teniu unes instruccions per fer unes flors molt originals.

4 A C T I V I T A T  D E  M O V I M E N T
Tot i què també es considera un joc de taula, vos porposam aquest joc de Sant Jordi perquè passeu una estona divertida en família i vos mogueu un poquet. 

Esper que us serveixin com a idees per fer a casa i sobretot perquè passeu una bona estona. Recordau que tot això són recomenacions, no és obligatori, perquè el més important ara mateix és la part emocional dels nostres infants, i en definitiva de la família. A continuació vos comparteixo les fotos d'alguns companys que m'han fet arribar aquesta setmana:

Santiago
El passat 15 d'abril en Santiago va fer 6 anys!!!! I gràcies a la seva família va viure un aniversari que segur mai oblidarà. A part de felicitar-lo els amics i família, sabeu qui més va pensar en ell? La policia local!!!! Estic segura que li va fer moltíssima il·lusió! MOltíssimes felicictats Santiago!!!!


Sonia
Ens ha fet arribar aquestes imatges i ens mostra com juga amb la seva germana i com està aprenent a tocar una cançó al piano, "Cumpleaños feliz". FA manualitats, ha fet una recepta, ha reproduït L'Hortet de na MAría...  i moltes coses més. Juampa
HA pintat aquest cavaller  i ha fet unes roses ben originals, ha fet música amb la seva guitarra, ha jugat amb na Valentina, m'ha escrit una carta... i ha preparat i celebrat la festa d'aniversari de na Valentina!!!! Molts d'anys guapa!


15.jpg 03.jpeg


                 01.jpeg                                              02.jpeg


05.jpg                   07.jpg


09.jpg                                11.jpeg

14.jpg                                                    12.jpeg

Com cada setmna, vos deix els enllaços de les especialistes de música i anglès on troabreu propostes noves.

MÚSICA


ANGLÈS


El meu correu és mcabrer@fassers@fassers.org,
 on m'hi trobareu per tot allò que necesiteu.

I pel que fa a la Videocridada, recordau que per particpar m'heu d'enviar prèviament un correu de confirmació amb la següent informació:  telèfon i preferència horària.


Una abraçada moooolt forta i fins moolt aviadet!

maria antònia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recollida d'objectes personals

Vos esper dia 1 de juliol  de 10.30 a 11h per recollir les pertinences i objectes personals dels vostres fills.